Work.ua — 18 років вишиваємо історію Мрій разом!
22 травня

Вісімнадцять років тому все почалося з Мрії — зробити зручний, швидкий та ефективний сайт з пошуку роботи. Найкращий в Україні. 

На шляху до цієї Мрії було зроблено багато роботи. Хрестик до хрестика ми йшли до своєї цілі. Створюючи неймовірної краси візерунок Мрії майбутнього.

Згодом Мрія трансформувалася в щось більше — у цінність допомагати людям і розвивати Україну. Щоб люди знаходили роботу своєї Мрії, а українські бізнеси збирали найкращі команди, що будуватимуть нашу спільну країну майбутнього.

За цей час ми стали абсолютним лідером і за кількістю шукачів які щодня приходять, і кількістю компаній які з нами співпрацюють, і вакансій, що вони розміщують, і відгуків, які люди відсилають на ці вакансії. Бо коли багато вакансій і є з чого вибрати і багато людей, тоді і багато відгуків. 

А що таке відгук?

Відгук — це чийсь крок до Мрії. До Мрії завжди треба зробити крок, і відгук — це саме він. Крок до Мрії. Уявіть! За ці вісімнадцять років завдяки Work.ua шукачі надіслали понад 142 млн відгуків! 

За 18 років день за днем, місяць за місяцем, рік за роком ми створювали унікальний крутий і дуже важливий для Країни, компаній і людей проєкт. І в цьому візерунку днів, місяців, років кожен з вас легко може знайти свої частинки, свій вклад. А разом вони і створюють найш улюблениий Work.ua — сайт пошуку роботи №1 в Україні.

Зроблено надзвичайно багато! Результати прекрасні! Та точно не час зупинятися. Час привітати Work.ua та одне одного з його 18-річчям!

І рушати втілювати Мрії! Вперед і вгору!

З днем народження, Work.ua! Лети до мрій і далі! ✈️