18-річчя проєкту Work.ua: як це було
14 червня

22 травня проєкту Work.ua виповнилося 18 років! Це вік повноліття, сміливості та рішучості до підкорення нових горизонтів. І ми провели цей день під гаслом «Час втілювати Мрії».

Цього року не на часі святкування, тож ми нетипово підійшли до відзначення події та організували захід у форматі конференції для співробітників. Нам швидко вдалось осучаснити актову залу, вправно керуючись цінністю «більше меншими засобами», і запросити підприємців, які створили знакові компанії в нашому місті. Вони поділилися історіями своїх шляхів до втілення мрій.

Співзасновник і CEO компанії Poster Родіон Єрошек розказав, з чого все почалось, і про мрію забрендувати вежу на Манхеттені.

Петро Григорʼєв — засновник закладів Homie, Buddy, Habibi, Shibo та Arkadas поділився тим, як «Спаржевий король» став ресторатором і відкрив 4 заклади під час повномасштабного вторгнення.

А головний пивовар і співзасновник броварні MOVA Богдан Точка переконав нас у тому, що жодні випробування не завадять мрії, якщо вона тебе надихає і ти готовий копати глибше в її пошуках.

Ми не змогли швидко відпустити спікерів, бо в нас була купа запитань. Після доповідей ворківці встигли поспілкуватись та зробити традиційні фотографії команд і всієї компанії.

Запрошуємо вас пройнятися атмосферою події й знову привітати наш улюблений Work.ua з повноліттям!